Jan 17, 10.49

jooobbb

fridayy night

Hårt pass med anna baby, löpning 1 miil sen styrka. Självklart missar vi 11 med typ en meter, Går för att ta 13, självklart missar vi den också precis. Så vart till att traska till stan istället. Nu är jag slut som jag vet inte vad o tidigt jobb imorogn så ska nog snart sova. puuuss everyone


Jan. 14, 2010

hooooooooooooome again. usa var great. förlåt för dålig uppdatering men har haft fullt upp. Som ni kanske visste var det till Californien jag åkte, o skulle vilja påstå att jag nog gjort det mesta man kan göra där. Vart i LA, SF, Vegas, Modesto o spelat fotboll, hälsat på släkt o vänner lite precis överallt, åkt runt o spanat in olika college, varrt på Alcatraz fängeset, vart på OC-pirerna o badat fötterna i vattnet där. Dee ni, där var det säkert +25 medan ni här hemma hade -25! O juste, har shopppat massa också. kanske lägger upp lite bilder på allt sen.

Uppdatering från första veckan, måndag: åkte ner på stan för att träffa annapanna. hade helt slut på smink o min plattång hade gått sönder så hade en del att fixa. Sprang på maria darling också, vilken lycka att träffa mina vänner igen. Hade nog inte insett fullt ut hur mycket jag saknat er innan jag träffade er igen, lovely. Marian följde med en stund för lite klädtittande. Sen åkte jag o annaa vidare till kraftis för lite behövlig träning, har ju trots allt vart i hamburgarland! Blev spinning och body pump o några varv på cirkelmaskinerna, efter det var jag lagom trött om man säger så.

tisdag; första dan i skolan det säger väl allt.. Nej men det var faktiskt trevlans att träffa alla igen! men själva skolbiten kanske inte är nåt jag saknat men ändå. Efter skolan kom världens bästa tessan förbi för lite mys. Senare på kvällen mötte vi upp max för lite skridsko åkning som inte slutade som den borde. Vi hade jätte kul tills min cp axel hoppade ur led igen. Vill helst inte prata med om det men ni som känner mig vet väl ungefär vad det innebär att den gjort det igen. suck.

onsdag: stannnade hemma från skolan, fick besök av filippan vid sisodär 2 tiden. behövdes! har saknar dig galet hoppas du vet det<3

torsdag: skola som vanligt o nu återstår en lång kväll av franska plugg. ser fram emot det! 


  

 

RSS 2.0