HAHA

MARTIN säger: 
men vafan ja orkar inte sitt ahemma idag


frida, säger:
hha inte jag heller ;


MARTIN säger:
styr ngt då


frida, säger:
styr vart då, mina föräldrar är ju hemma. (: var det inte du som var ensam hemma?


MARTIN säger:
hos pappa bar


frida, säger:
aha


MARTIN säger:
mhm

frida, säger:
är du hos din mamma nu ?


MARTIN säger:
yeas


frida, säger:
hahah martin vi har inget liv. det är fredag och höstlov och båda vi sitter hemma


MARTIN säger:
haha i knoe



 MARTIN säger:
vi måste styra ngt



frida, säger:
håller med


MARTIN säger:
haha

älskar magnus uggla fan
!!!

frida, säger:
men martin..


091030

Har precis kommit hem efter en löprunda i statsskogen. Kan ju säga att det gick lite för trögt än det ska göra. Börjar längta tills min rehabliteringsperiod är slut så jag kan börja träna ordentligt igen. Efter jul börjar våran elitsatsning också med 5 träningar i veckan. Lovely. Ska hoppa in i duschen nu. Ciao

14.17

Filippan har precis cyklat hem. Kvällen igår blev inte alls som planerat men ändå kul! Vi trodde ju att vi skulle på BJ:s höstlovsfest men så blev det inte. Filip Lindén ringde o frågade om vi ville servera champagne med honom på BJ:s vip only förfest uppe på slottet. Klart vi gjorde det, eftersom det var Filips storebror som hållde i hela höslovsfesten tänkte vi att vi skulle lyckas charma han så vi kunde komma in, men icke. Iofs var han typ världens trevligaste och sa att han gärna skulle vilja hjälpa oss in, men vakterna skulle aldrig släppa in oss så vi struntade i att ens försöka och drog istället hem till mig o kollade på film. Idag består dagen av sova, sova och endast sova. Ha det dunder everyone


BAD UPDATE

Förlåt för typ världens tråkigaste inlägg på sista tiden. Har absolut ingen fantasi gällande vad jag ska skriva om, plus att jag konstant glömmer min kamera. Inte okej Frida. Men kvällen igår spenderades på djäknegatan hos lindroth o winberg. Det som först var tänkt till en filmmys kväll blev istället krökkväll med spel o Hey Baburiba. Även om vi förlorade i Allias Mathias så skulle jag vilja säga att vårt lag var lite coolare o lite bättre. Jag menar vem kan förstå att Merkurius är en planet och inte nåt skumt häxord som man delar upp som Mer-kurius? Inte jag iallafall!

Ikväll blir det höstlovsparty på BJ, filippan o jag fixar nog oss här först sen möta upp Petter med vänner för att förhoppningsvis komma in på BJ. Kommer bli depri ifall vi inte kommer in, vilket iofs mycket väl skulle kunna hända nu när varken jag eller Filippa har leg. Efter det blir det sleepover hos mig.

Liten hälsning till saknad kompis som lämnade Uppsala för att besöka Göteborg igår tror jag det var. Tur att du inte kommer vara borta allltför länge, det hade jag nog inte överlevt. Kärlek till dig.


15.49

Blev fika med maroo o johanna på barista. myspys enligt mig. Nu drar jag och mamma till ikea för att köpa ny säng o lite annat till mig. puuss alla höstlovslovers -

11.59

Tisdag- kl.1 fika med marro.  ikväll, filmkväll på djäkne hos linderoth o winberg

.

som jag behövde det här höstlovet. känner först nu hur trött jag verkligen är.

17.01

Jättemysigt att träffa Amanda idag! Vi tog en fika på storken, sen travade vi omkring lite i stan och bara pratade. Ikvälll blir det hem till Joanna, har fortfarande itne vart hemma hos henne sen hon flyttade, så känns som det var dags! . Ha en trevlig kväll allihopa !

11.24

Klockan 2 fika med Amandan som jag inte träffat på år o dar. Det är nästan det bästa med lov att man kan ta igen lite tid med folk man saknat, men inte hunnit träffa. Sen ikväll restaurand med pappa. Så får vi se vad som händer sen efter det(: puuuss!

17.48

Igååårr. vart inte lika lyckat som jag trodde det skulle bli. Men självklart var det kul! Årsfesten är ändå Årsfesten :D Hoppas på att Edwina eller Jossan skickar lite bilder sen, orkade inte använda min kamera så förlitade mig på att dom skulle ta lite snygga kort. Den första bilden nedanför bjuder jag på, ser lite dragen ut sådär, men under sista timmen på bj är det väl helt naturligt?




16.34

Nu drar jaag, är så stört taggad. Ikväll kommer bli en bra kväll :)

ÅRSFESTEN

Ikvääääll blir det årsfest :) årets bästa fest som jag längtat efter i ett år. Ska ner på stan o fixa sista nu, sen kommer anna o filippa hit för att hjälpa mig med lite fix. Sen vidare till petra förfest. hörs snart!


.

sitter biblioteket nu med emma och emelie, tur att några kan förgylla den här skitdagen. Har haft världens sämsta morgon. Känner mig ledsen och vill bara åka hem. Ska försöka gå på alla lektionerna som är kvar så jag får närvaro, men tänker inte anstränga mig nåt mer än det. Efter skolan blir stan för lite shopping, kanske träffa louise en stund, sen balett, sen efter det hem till anna för myskväll. Filippan kommer också dit. puss.

.

Stan med annapanna, vi ska pimpa min klänning som jag införskaffat till helgen. Så var tvungen att köpa lite innnför det.
Moan tittade förbi  för lite käk o mys. treeevligt, har saknat dej kompis.
Ni blir det plugg resten av kvällen. okul enligt mig.

Klänning H&M Divided
Kedjor Glitter


:)

  

Var o fikade med stina, maria o nathalie en stund idag. Dock inte så lång stund eftersom vi insåg att busskortet slutar fungera efter 90 min. haha. Skolan idag har vart helt störd. Jag o maria blev höga på alla klubbor vi åt. När vi var som värst sprang vi runt o jagade varann i korridorena, kletade klubbor so vi slickat i håret på varann, snodde godis av lisa o belle som vi kastade på varann o andra. Sen när sockerkicken gick över blev jag helt slut. Så om ni går in på min profil kan ni se ungefär vad vi underhållde oss med sista lektionerna, inte var det plugga iaf. Nu bär det snart av till coop forum för att dra vagnar åt laget. cp jobb som innbär att man ska fixa med alla vagnar där o tömma sopptunnorna. Lite övningskörning ska det nog också hinna bli :) pusss  allihopa


.

Måndag
skola, träning, plugg, telefontid med marro, träning, sova.


LÖRDAG-SÖNDAG

Vart ändrade planer igår, blev, tessan sjukanmälde sig till våran myskväll så jag o filippa drog på fesst/krök hos rubertsson. Sen sleepover hos Filippan. mysigtmysigt. Kameran har vart lite halvknackig sen jag o maria tappade den förut så den la av hela tiden. Men några bilder blev det allt! Ikväll blir det mega plugg till engelskaprovet som är på tisdag, marian kommer kanske förbi en stund ockå. Ha en bra söndag allihopa !




HELGEN

SUPERKUL IGÅR! Emmas lokalfest var great, roliga människor och bra drag, det är så det ska vara :) Jag o filippan fick tid att äntligen umgås och hela festen var jättebra ordnad av emma den sötnosen. Är fortfarande irriterad på mig själv att jag glömde min kamera hemma, så får hoppas nån anna lägger upp lite sköna bilder från kvällen. Ikväll blir det förhoppningsvis lite efterlängtat mys med tessan, men nu är det bara plugg som gäller. Ska få klar min svenska uppsats och plugga megamycket engelska. pusss alla skönisar!


FREDAG

skola,
fika med marro, lovely
träffa filippa på stan, hem till henne för fix,
sen feeeeeeeest . TAGGA !! bilder kommer imorgon :)

ONSDAG-TORSDAG

Onsdagen spenderades i Stockholm. Först till amerikanska ambassaden i stockholm för att fixa nya pass. Visste ni att jag är både amerikansk -och svensk medborgare? Det hade jag typ glömt själv hah. Sen drog jag o storasyster en runda i stockholm, så sjukt najs att gå där på förmiddagen när det inte är så förbaskat mycket folk. Sen åkte jag, pappa o hon hem till hennes lägenhet för att käka lunch. Sen vid sisodär 4 åkte jag o pappa till sabbatsbergs sjukhus för att magnetröntga min rygg som vart lite knackig senaste halvåret. Magnetröntgen är ju en sådär as cool röntgen där man åker in i typ ett hål o inte får röra sig alls för då funkar den inte typ. Snacka om att det enda man ville var att vifta på tårna bara för att man inte fick?! Men sen på kvällen kom marran o sov över iaf. Vi var lika fula som vanligt men det vart myspys ändå.

Torsdag, vanlig skoldag idag. Jag o marro hade bestämt oss för att ha asnajs idag idag, vara skit snygga o på  bra hunör. Men det hållde inte rikigt. .. Jag insåg attt jag gått upp ännu mer så jag vart på mega dåligt humör, skippade lunchen blev på ännu sämre humör. Jag o marro kom fram till att kakorna vi proppade i oss till tord och paul igår inte direkt hjälpt. Tror jag måste börja med mina morgonlöpningar innan skolan igen. Efter skolan åkte jag ner till storken för att träffa marro som var där och fikade med malin o marcus, trevligt värre. Nu blir det plugg för hela kvällen, sen tidigt i säng. puuss!

marro o frida här.. ovanligt?..

raggarna är här, intog just sina raggarplatser i matsalen. Varför då ? Jo just för att ragga lamm. mumsi. Måste dra nu, lammen verkar börja nu. Följa efter?



..


Marro på sleepover...


hilvii

åååå hilvitii sitter på historian med winter. Vi är klara med alla instuderingsfrågor så han tyckte att det var ett ypperligt tillfälle för en liten bloggpaus. förresten har ni hört att den ökända summerboy skaffat blogg? han hade inte så vild fantasi så han startade en blogg om dataspel .. nja knackigt värre.. aja i vilket fall kan ni ju alltid ta och spana in den. http://trackmania.blogg.se .. namnet säger ju allt.. aja nog om summer. ikväll ska jag iallfall till min älsklingswinter och sleepaa. Hare fint. / den finsaste


MÅNDAG

Dagens träning i skolan precis lika meningslös som vanligt? Svar ja. Vet inte om jag orkar vara kvar på dom där träningarna lägre. Dom säger att dom ska fixa systemet, men tror inte det kommer hända. Människorna där gör att man vill stanna, för visst har vi kul. Jag o marian som alltid får stressa sönder för att hinna i tid, du med din yogurt/rissifrutti springades med i handen och jag med min stentunga väska som jag klagar över hela tiden. Men halvvägs in på träningen ger man ju upp. Det är inte okej att träningarna är så där dåliga, isf har jag vettigare saker att göra än att slösa bort tiden på en träning där man inte utvecklas.



STORASYSTER

Kom nyss hem efter en dag hemma hos systern min. Skäms på mig som inte hälsat på tidigare, iofs har hon bara bott där en månad, men iaf. Jättemysigt var det också! Jag förväntade mig typ en ful gammal lägenhet med prylar från jag vet inte vart ifrån. Men det var hur fint som helst, synd att du inte har din lägenhet här i uppsala syster, för då skulle jag nog flytta in där! puss alla glada




STOCKHOLM

Nu drar jag o mamsi o hälsar på storasyster i Stockholm, bilder kommer ikväll :) puss!

FREDAG

helt okej dag idag. Först fotboll på Årsta IP, franska lektion o sen ner på stan för med maria för att bara umgås. Blev fika på storken, o lite tittande i affärerna. Sen hem o sova i några timmar efter det balett. Kom precis hem och ända planerna jag har nu är att sova. Och ja, jag vet att det är fredag och att klockan är 9. Men ser det ut som jag bryr mig? Nej, jag är för jävla trött för det. puuuusss allihopa


Enda inköpet idag, sammetsleggings från Cubus- 149:-


DAGENS VILL HA

 som jag vill köpa det här, får se hur jag ska lyckas med det bara..


PLUGG

Som jag och tessan pluggat ikväll asså. Tessan jobbade på sin företagsredovisning om H&M och jag pluggade matte. Vi blev precis klara, så bestämde att det bästa vore om sötnosen sov kvar här. mysigt tycker jag :) Känns najs att jag faktiskt till slut fattade allt vi jobbade med, men får väl se hur provet går imorgon. önska mig lycka till..









godnatt!


TISDAG

Ikväll blir det mys med tessan love, som jag inte träffat på hur länge som helst. Eller mys o mys, jag måste rå plugga matte först så länge jag orkar eftersom vi har prov imorgon. Men kul ska det bli iaf att träffa henne (:

,

Hahaha vet inte riktigt vad jag ska säga om den här helgen, men kul har jag haft. På lördagen craschade jag, maria, maxen o summerboy karins födelsedagsmiddag. Fast tror det blev roligare när vi kom, skulle nog säga att vi livade upp stämingen ;) Summerboy o maxen var som vanligt, o jag och maria med för den delen haha. o ni som känner oss vet nog precis vad jag menar. lika dryga som alltid haha! Men det var jätttetrevligt förutom att det blev däck lite väl tidigt för min del, vet inte hur det blev så men men . Sov kvar hos Maria, sen åkte jag hem vid typ 12 på söndan för att plugga lite o ta igen mig innan skolan började. Vanlig skoldag idag, nu snart träning. Är as pepp på att snacka med nya tränarna som kommer idag, ska bli kul att se det nya upplägget! Här kommer lite bilder från i helgen :)


Bild från storken


HAHA, summerboy hos marian


Favoriterna fastnade på bild, det gillar vi


    Har blivit fridamaria helg hela helgen, lovely <3


:)

Kan ju tala om att det inte var jag som skrev det tidigare inlägget, antar att var summerboy ellller maxen. Bara en gissning liksom ;) hah


,

max och sommerbot vad häne likox2?

HELG

Gårdagen blev inte riktigt som planerat men ändå jättetrevlig.Efter skolan drog jag, maria, max o martin summerboy magnusson ner o fikade på storken. hanna och gustaf kom också o joinade. Maria gräddslukaren slukade all sin grädde från sin varma choklad innan alla andra ens hann börja, max däremot fick bara en skallig trocadero. Var rätt chill. Sen följde jag och maria med summerboy och max som skulle köpa hårfärg. Japp du hörde rätt dom skulle färga håret, inte vi. hah . Jag åkte vidare till min balett och maria följde med summerboy o max till gustaf där dom skulle färga håret. Efter baletten åkte jag också hem till gustaf där vi bara tog det lurre. sen åkte vi hem till mig o sov.

Drog upp maria gräddslukaren karlsson imorse för en liten joggingtur. att hon frivilligt följde med vore att ta i, men vi kom iväg iaf! Sitter hemma hos maria gräddslukaren nu o håller på att fixa middag med maria till hennes lillasyster som ska ha födelsedagsmiddag. Jag och maria tänkte bara ta det lungt här ikväll o ska max, gustaf och summerboy också joina. Kommer bli mysiigt! Ha en trevlig kväll allihopa !


I SKOLAN

Sitter på sista lektionen innan helg nu, ska bli sä jävla skönt att vara ledig! Efter skolan, direkt ner på stan med Marro. Köpa jeans och fika med Hanna verkar planerna vara. Sen åka vidare till baletten vid 7. Ha en trevli helg allihopa !

LOLLAN

O juste, måste ju slänga upp en bild på Lollan också. Ni skulle bara veta hur mycket man fick kämpa för att lyckas ta den här bilden!

Hjärtat<3


mega trött

Kom hem för typ en timme sen och har vart igång sen 8 imorse. Hade psykologi provet idag och tror det gick okej. Men rejält skönt att det är klart. Efter det drog jag och Emma ner på stan och fikade på Cappucino, sen när hon skulle till fyrisfjädern så kom Filippa och höll mig sällskap. Jätte mysigt att träffa båda, känns som vi hade en del att diskutera, eller hur filippa (:? Sen direkt vidare till ångströms för mattekurs med lollan, kan ju tala om att vi var asbra! Nu är jag mega trött så blir sängen för mig direkt. Sov goooottt allihopa så hörs vi imorgon


   

Känsliga tittare varnas, men ungefär sådär ser mina blåmärken ut efter
orienteringen.


RSS 2.0