första advent

jag o anna åkte ner o kollade på fyrverkerierna vilket blev riktigt lyckat! Vi fick antagligen världens bästa platser, satt ihopslingrade som ett kärlekspar, bölade vid första låten för det var så vackert o satt o dunkade till arash och it´s raining man. LOVELY  . Förutom det har dagen mest bestått av pluggande och lussebullsätande

bild på mig o och min vackra vän

haha vad håller vi på med?









storasyster


oskar...

oskar i min klass, seriöst. inte okej. Skulle han vara rolig? nej. Snäll? nej. Skulle nog vilja påstå att han är ganska dum i huvudet..Borde han byta klass? Ja! :):) jag röstar för . tummen upp för det kära läsare.


26 november, torsdag

Kom nyss hem har vart ute óch övningskört med pappa. Det går faktiskt rätt bra, kanske bara lite trafikfara fortfarande.. Men shit va kul det var idag på fyrishov! Jag och några till stannade kvar o badade på äventyrsbadet, det jag längtat efter aslänge ju?? Kanske kommer lite bilder sen för Katrina hade sin kamera med. Nu blir det till att sova, puss lovers 


woho

fyrishov står på schemat för idrotten idag, kul! Jag ser faktiskt fram emot det. Jag har ju tjatat ett tag nu om att jag vill dra till äventyrsbadet vilket iofs brudarna också tyckte låtit kul, lite svårt att få tid bara. Synd att det inte blir äventyrsbadet idag då, simkunskap vare nån som sa?.. mega.  jajaja nu ska jag taggga, hörs sen (:


trött tjej

Oj vad jag är trött. Känns som det inte spelar någon roll hur mycket sovmorgon jag har, är ändå helt slut. Får se vad vi ska göra åt det där.. nu ska prata med tessan min vän o efter det blir det psykologi en sista gång innan provet imorgon! god natt

 

ingen skola för mig idag

heemma från skolan idag. gick upp vid 7 för att fixa klart grupparbetet. Hoppas ni fick det grabbar, jag är klar iaf, lovar! Sen har det mest vart sleepisleepi, ska snart plugga psykologi och sen blir de DH, dundeer. Gratttis till världens bästa lollan förresten som fyller 18 barre idag! ´du är bäst kom ihåg det

 


<3

Siiitter hemma hos tessan love, som jag saknat så sjukt mycket. Vi måste ses mer, det här fungerar inte. Vad är vårt problem, ? Inser iaf nu hur mycket jag har saknat dig.


Älmsta träningsläger 2007


i miss u ..

kom nyss hem från stockholm. sjuk helg. både bra o dåligt. vi höööörrs




jag och ida gjorde pepparkakshus på jobbet i lördags fiiiint va???? (eller okej hon gjorde , jag åt glasyr och såg till att det inte rasrisken blev allt för stor.. )


i skolan

Sitteer i biblioteket nu och försöker skriva klart min del av grupparbetet. Vi ska hålla en hel lektion om Kubakrisen. Hade kunnat vara var kul om det inte vore för att oskar är i min grupp... är det därför jag sitter i biblioteket? hmm ja. allt för att inte behöva arbeta med oskar som me don´t like. Lite också för att jag glömt min dator hemma, men mest på grund av oskar! Efter skolan tänkte jag sitta kvar o plugga lite, sen till kraftis, sen till baletten. O efter det blirrrr det partyyy med anna bestiz :):)


oj va dålig uppdatering

Ska dra lite kort om vad som hänt sen sist jag skrev. I lördags åkte jag o Filippa på mingelfest vid ekonomikum, sen vidare till marian för rosa festen. På söndagen åkte jag tillbaka till maría för att diskutera gårdagen o hjälpa till med städning. Sen blev det plugg för resten av kvälllen. Måndag,Tisdag,Onsdag har mestadels beståt av träningar minst en varje dag o massa plugg. Idag blir det fika med maria, A och P, träning på kraftkällan, mattekurs med lollan, o kundvagnar med papi. känns som jag har mycket planerat till helgen men kan berätta mr sen när det är säkert (: pusss lovelys

på begäran från anonym som villle se bilder på hur min kära storasyster ser ut idag
, välj själva om ni tycker vi är lika. (:

 

big sis

saknar dig..<3


22.41

pratar med fillepille på telefonen. mycket att diskutera med den lilla tösen! hörrrs yaoo


söndagsångest

Räcker med att skriva rubriken. Ungefär så jag känner nu fast typ x tusen. meeeeegga.


sjukling på en fredag.

inte kul. för er som provat på det vet precis vad jag menar. Känner att bilden nedan får mig på lite bättre humör iaf




Från (vänster) "Skolans Partyprinssesa", "Skolans Bonde", Skolans Dramaqueen", "Skolans MVG"

skööönigg bildd aightt? (=


coooolt



Mihih ser ni vem som är på bilden? Jo Pia i Mammas pojkar. Hon har ju spelat i gusk hur länge som helst men flyttade till Göteborg för att plugga för nåt år sen. var på samma 20-års fest som henne i sommras, kan ju säga att hon är lika gullig i verkligheten som på tv!


hmm..

Tog svinissprutan idag! Köade i typ två o en halv timme men det gick bra! fast jag gillar verkligen inte sprutor. När andra suttit o pratat om hur läskigt dom tycker det är med sprutor brukar jag alltid skratta lite o säga att det väl inte är sååå farlig. men herregud bara tanken på att dom ska trycka in en metall sticka i huden på mig gör mig fan alldeles nervös. försökte tänka på annat precis när hon skulle sticka in den, o jag tittade absolut inte. Men samtidigt vet jag att man bara tar sprutor i viktiga sammanhang så de tär ju bara att göra det liksom. Finns inget annat att göra. Så nu är man svinisvaccinerad också, naaaaajs.

Vill att det ska bli helg nununu. Ska åka o gyma med Sofia på kraftis imorgon efter skolan, sen balett, sen 18-års fest i sävja. På lördag blir det mingelparty vid ekonomikum med filippa, ser sjukt mycket fram emot den! Sen vidare till marias klassfest, du vet med minst 2 rosa plagg annars kommer du inte in koden. Kommer också bli kulikul. Får se sen efter det hur det blir med ni vet vad, känner mig allmänt förvirrad just nu.

sleepisleepi nu allihopa. höres snart igen "

.

trött på falskisar.. o juste min mobil är borta, mega pain. så jag kommer inte kunna svara på sms.

:)

 

Jag var blond typ en vecka i sommar, visst var det rätt fint? Förstår inte varför jag vantrivdes så mycket när jag hade det. Blir till att fundera på att göra om det..

fotbolll

Orkade inte åka till skolan idag så passade på att verkligen sova ut, o åkte sen till fotbollen i diös vid 3. Jag o maria flumma runt som vanligt, men skulle nog vilja påstå att vi höjer stäminingen när vi drar våra skämt. Vet dock inte om alla tycker det är lika kul som vi tycker det är. Åkte hem tilll paput för en försenad farsdagmiddag och snart bär det av till träning igen. kom på att även jag inte kan ta nya bilder så kan jag ju alltid slänga in lite gamla! Lite smakprov kommer här.


Jag och lisa på lyssnarängen tror det var sommar 08, <3

Gothiacup match mot nåt norskt lag tror jag det var


23.38

Har blivit en heldag i sängen, men är fortfarande trött. kanske för att klockan är halv 12? måste nog sova nu om jag ska orka en hel vecka till. inte okej att det är måndag imorgon. men tur att tjejerna mina lyser upp vardagen, ni är bäst! sovgott folket

mina brudar

 

 



Igår blev som förra helgen hos Anders, full med händelser! mest bra händelser om du frågar mig :D Men när vi brudar är i farten brukar det bli bra! min flickor är bässt.


I Gotta Feeling

Ska snart ner på stan en snabbis sen blir det jobb till 8. Efteeer det fezt , det gillar vi. Är astaggade inför ikväll, så är lite putt att jag måste jobba så sent. Men jobbet går ju före allt ni vet. Meeen tror ändå ikväll kommer bli lovely, det blir det ju alltid när vi brudar är i farten (:

juste. jag saknar min kamera som in i helvete. .

treeeevligt

fotboll i regnet ? inet så kul enligt mig. Men men . Gårdagen vart lika stressig som alla dagar. Sa jag att jag åkte vilse när jag skulle åka till kraftkällan? Jag råkade nämligen ta fel buss så hamnade ute vid onoff. Fick gå därifrån, gick bakom bauhaus på nån lerstig där jag ramlade x antal gånger. Mina vita tygskor var ju lagom snygg när jag väl kom fram efter typ en timmes letande. Eftersom jag skulle på mattekurs med lollan så hade jag inte så värst lång tid på mig att träna. Så sprang 5 km o körde 2 varv på cirkelträningen. På kvällens schema står det bara balett för tillfället. Är sjukligt trött så ska bli lovely att bara få sova. ska dra till årsta nu för att sparka lite boll i regnet, see ya later..

ÖPPET HUS

Hahaha om jag är ensam liksom. Jag o maria hade först bestämmt att jobba på öppet hus på celsius. Nej men sen vart hon tvungen att jobba så jag fick försöka leta efter nån annan som kunde hoppa in. Sen sa lisa att hon kunde komma. Men icke nu har hon också bangat. Är jag älskad eller är jag älskad. Kan inte aylin o julia skynda sig lite ? Tur att juan är här iaf, så slipper jag vara helt lonelygirl. Eller okej jag ör lonelygirl. pööösss allihopa

oskar, klassens fjortis

tänkte bara meddela att oskar edström i min klass är fjortis. Nytt för vissa kanske, men jag måste dras med han varje dag, tro mig han är fjortis. Mer uppdatering ikväll !


TRÖTT?

Fy satan vad trött jag är. Som vanligt snoozade jag alldeles för länge så jag fick stressa jättemycket för att hinna med bussen. Vanlig skoldag, sen fika med martin summerboy magnusson. Eller snarare summer käkade hamburgare på max, och jag kollade på. Efter det hem en snabbis, sen vidare till Kraftkällan. Sprang en mil på löpbandet sen cirkelträning med några av brudarna i laget, om jag är trött nu? JA. Om ni undrar varför det aldrig blir bilder längre så är det för att min kamera typ lagt av. Så får leva på andras bilder ett tag nu tills jag lyckas skaffa en ny. sovgott lovers

MÅNDAG

Förlåt igen för dålig uppdatering! Helgen har vart busy busy. Eller inte fredag som ni kanske läste i inlägget innan. Men idag har det iaf bara vart skola, plugg och snart bär det av till träning. Kan ju säga att jag inte känner mig ett dugg mer utvilad efter det här lovet. Snoozade i nästan en timme imorse så fick tvinga mamma att köra mig till skolan. Kanske blir så när man sover 3 timmar i lördags natt, cyklade till jobbet i regnet, upptäcker att det ska vara domprostinvigning för 200 pers och sedan jobbar till 7 på kvällen? Men diggar det iaf, för mitt lov har vart lovely.


RSS 2.0