ORIENTERING MED MARRO

Jag och favorit marro åkte till orienteringen i statsskogen med as bra humör. VI hade bestämt att vi skulle vara bäst och satsa as mycket! Tror inte riktigt det här var våran dag, eller hur marro? Det böjade med att nån, tror det var Firas som skulle peka ut vart på kartan vi var när vi startad och vi började springa efter första kontrollen med tron att vi var där han hade pekat. Självklart befann vi oss inte där... Vi sprang helt vilse, sen hittade vi erik och nån till och började följa efter dom, sen sprang dom jävlarna ifrån oss och vi stog där som två fån och kunde inte alls läsa kartan. Vi frågade två gubbar med hund men inte blev det bättre för det. Sen hittade vi på elitbrudarna och började springa med dom vilket gick mycket bättre. Vi tog typ en kontroll var femte minut. Sen självklart skulle jag göra mig illa, alltid liksom. Jag och Moa får se en kontroll lite längre bort, jag börjar springa allt jag har, sätter foten på en stock och halkar. Haha så där ligger jag och bölar och kan typ inte ens stå på mitt ben. Har fått största såren över hela benet och haltar omkring som en idiot. Marro fick boxera mig tillbaka och självlart var vi på kontrollen längst bort så det var ju en bit att gå.

Efter det drog vi hem till Marro och tog ett varmt bad, sen massa psykologi plugg. Vid typ 5 hämtade pappa upp mig och vi drog till Inter Sport och köpte lite rehabliteringsprylar till mig. Sen direkt till Gusk-mötet där vi skulle diskutera hösten. Tydligen har vi fått en elitsatsning i Gusk, så nu ska vi träna 5/ggr i vecka, stenhårt. Vi har fått 4 nya tränare plus en lagledare bara till Gusk. Enligt mig låter det alltid jättebra på dom där mötena men lite skeptisk är jag allt. Men tror nog det kommer bli ett tufft år i år, men det gör mig ingenting alls för jag är så jävla sugen på att börja träna hårt och det kommer nog dom här tränarna se till att jag får! Men det visar sig nog förr eller senare om den här elitsatsningen fungerar så bra som dom får det att låta eller inte. 

     


           Ny T-shirt- Weekday


.

Drar ut och springer en stund nu innan det blir mörkt. Måste rensa tankarna lite och förhoppningsvis bli lite piggare på mer plugg sen!  :)


Antagligen världens bästa uppfinning!


(:

trötter idag asså. Drog hem tidigare från skolan bara för att sova, var riktigt skönt faktiskt! Imorgon är det orienteringsdag, typsikt säger jag bara. Jag som hade planerat in största mysdagen med Tessan som det känns som jag inte träffat på år och dar. Hade behövt vara ledig så man fick bara ta igen sig och plugga massa psykologi innan provet på torsdag också. Men icke. haha. Fortsätter lägga upp lite bilder från helgens shopping lite då o då, här kommer några fler bilder!  :)


  
Svart klänning- H&M,                                               Svart skinnjacka- Zara
hade den på våran tjejmiddag hemma                                        
hos Maria i fredags.

peace


SKOLA

jag har haft en skit dag. det här suger.

HJÄRTAT

Krya på dig hjärtat, inte lika roligt utan dig i skolan. Vem ska jag nu dryga mig med? Finns ingen som skulle kunna mäta sig i våran dryghet tillsammans, så tycker du kan bli frisk nu<3


PSYKOLOGI

Kom precis hem från fotbollen som vi hade sista lektionen i skolan. Enligt mig är dom där fotbollslektionerna typ ett skämt, känner inte att det ger mig nåt alls. Skulle hellre plugga till vårt cp stora psykologi prov som vi har på torsdag. Fick tillbaka mitt samhällskunskapsprov idag, blev ett VG+. Känns ganska bra med tanke på att jag inte spenderade mycket tid till att plugga dagarna innan. Nej nu måste jag plugga psykologi, ha en trevlig kväll!

  
Mums på mina nya converse från          Nya balettdojor från IT tror jag det hette.
Stadium, älskar när dom är så där        Bilden blev inte allför bra, men dom är ur söta!
vita.


söndaag

Rött nagellack från Isadora och min nya ring från Stockholm, viisst är den fiiiin ? :)



peace

lördag

Vaknade hos max vid typ 7, försökte verkligen somna om men det var helt omöjligt. Jag hade stört ont i halsen, jag frös och mådde allmänt itne bra. Åkte hem vid 10 och tog ett varmt bad innan jag cyklade ner på stan och träffade moa. Länge sen vi sågs så det var supermysigt! Har saknat den pluttan ett tag så nu fick vi ta igen lite medan vi gick på stan. Som vanligt hade jag tusen ställen jag skulle till och tusen grejer att köpa så det var great att ha med moa som smakråd. Åkte sedan hem och färgade håret (mörkare den här gången), vet inte riktigt om jag gillar det än, men eftersom jag är likblek i hyn utan massa brunsmink så tänkte jag att det kunde bli lite kul. Sedan vi halv 6 drog jag vidare hem till jojo för att sedan cykla vidare till fyrishov där vi skulle boxla med laget. Haha jag är sämst på att bowla så ni kan ju förstå hur det gick. Men kul var det! Sen åkte vi vidare till Frida för en liten fördrink innan vi gick till tavernan för att käka middag med alla ur laget, jättemysigt. Lite sorligt också eftersom man itne vet vilka som kommer vara kvar efter uppehållet. annika hugo högberg flyttar till norge för att jobba som servitris och bartender, jättetråkigt tycker jag. Aldrin våran huvudtränare, kommer inte fortsätta om inte organisationen skärper sig och satsar med på tjejlagen i gusk. Förstår helt om han inte längre orkar med gusks ledning, men tycker ändå det vore synd att förlora en sån bra tränare som Aldrin.
 
Dagens outfit till kvällen       Leave-In Balsam- Elvital        Helena Pettersson och Sofia
Skinnjacka-  Zara                Hårfärg- L´oréal 500             Nilsson, kan vara bland
Halsduk-      Gina Tricot        Läppglans- H&M                    världens bästa, <3
Klänning-     H&M                 Läppstift- Isadora summer
Nitarmband- Gotland                           red 47


fredag

Om jag och maria var taggade på stockholm liksom. Med humöret på topp drog vi iväg till stockholm med 11.09 tåget. Haha som vanligt spårade jag och maria på alla möjligt tänkbara sätt. Mitt kort strulade vilket resulterade i att jag fick ta ut 6000 kontant som jag vart tvungen att springa omkring med, tappade bort maria när hon drog till sturegallerian och fikade med mathilda, vi fikade med min älskade storasyster som för dom som inte vet har lämnat mig för att flytta till storstaden, jag fick med mig jag vet inte hur många kassar hem med massa nya underbara saker, looovely helt enkelt. Kom hem kvart över 6, min balett började halv 7, så han bara byta kläder och åka dit. Sen direkt hem till Maria för tjejmiddag med några av brudarna i klassen. Jättemysigt! Kan ju säga det att jag verkligen gillar tjejerna i min klass, ni är as sköna! Sen när alla åkt hem utan jag och maria plockade vi undan lite efter maten, sen ner på stan för att träffa max som vi sedan sov hos.
             
Dagens outfit för stockholm      Punkarskorna- Weekday Second Hand    Rutig skjorta- Weekday Second Hand

Randig tröja- Weekday
Vit linne- Cheap Monday
Halsduk- Gina Tricot
Skor- H&M

 


peace

dålig uppdatering!

Förlåt för den dåliga uppdateringen! Har haft en jättebra vecka med filmkväll med max o maria i måndags kväll, hoppade över skolan i tisdags o drog hem till max för att plugga. Vet inte hur mycket det blev av med det, men trevligt var det iaf :). Träning o middag på restaurang igår, o sen redan på kvällen började jag känna mig förkyld. Vaknade vid typ 7 imorse o kände mig helt febrig och hade stört jävla ont i halsen. Så jag drog hyrde 2 filmer istället som jag underhållit mig med idag. Drog sen klockan 7 iväg på mattekurs med louise hjärtat. Som vanligt hade vi nästan för trevligt så vi hade svårt att koncentrera oss på matten. Men tycker ändå vi jobbade på rätt bra dom där 2 timmarna :) Blir tidigt i säng ikväll så jag kanske blir lite mer frisk till imorgon. För då ska jag och maria till sthlm :D! Som jag längtat liksom! Får både mitt studiebidrag och lön imorgon så mycket shopping kommer det bli. Sen halv 7 balett. Sen direkt hem till Maria där vi ska ha lite partaj med alla brudarna i klassen.


peace


i skolan :)

Nu sitter jag och min lovely marro och det enda vi gjort i dag är att fryga oss i skolan. som alla andra dagar,såklart! idag har vi sprungit runt i skolan och varit allmänt mogna som alltid. Ikväll ska vi ha filmmys med max :D! herrå nu börjar svenskalektionen :)! sen vill vi säga att vi har världens sötaste isabelle i klassen.


<3

Tänkte bara skriva att jag saknat min favorit marro som jag inte hunnit träffa nåt i helgen, vi få helt enkelt ta igen alla våra bus nu i veckan istället :) pusss hjärtat, love you

helg

Hej!  Tror jag har haft världens skönaste helg! Balett två timmar i fredags, sen hem o myskväll med mamma. Tog sovmorgon till 12 o sen åkte jag o mamma hem till morfar min som bor i villan och åt lunch. Sen hem o pluggade lite samhällskunskap, sen kom min sakande syster som flyttat till stockholm på besök. Hatar attt hon itne bor hemma längre. Sen idag har jag jobbat på cafeet först i några timmar o sen på domtrappskällaren, skönt att tjäna lite pengar. Kom precis hem o nu ska jag och pappa iväg till coop forum och dra vagnar. Ni vet det där super roliga jobbet vi är tvungna att göra för laget, som innefattar att man ska fixa så alla vagnar står rätt, städa båsen och byta alla sopor. askul! not. Men ha en fortsatt trevlig söndag, det ska jag ha!

peace


freedag jag älskart!

Maria o jag har kommit fram till en ny strategi, som jag inte tänker berätta om här!  men den är as smart kan jag avslöja (: kanske kommer lite om den sen, men för tillfället är den hemlig.. tror jag råkade berätta om den för max i skolan, men annars så :D Ska iväg på balett snart o sen tror jag mest det blir samhällskunskaps plugg på kvällen. Skulle ha träffat tessus som precis kommit hem från england, men hon har blivit sjuk så får väl hoppas hon kryar på sig snart. Är ändå hur trött som helst, så ska bli skönt att bara ta det lite lungt!

peace


Bild från gotland 2008, älskar dej hjärtat

franska helvete

ska om sisodär 25 redovisa min franska redovisning på franska i 10 min. Skulle ljuga om jag sa att jag inte är nervös. Drog på mattekurs med världens bästa lousie funseth igår vid 7, självaste lollan övningskörde dit och kan ju tala om att hon körde as bra ! Mattekursen var inte riktigt som jag tänkt mig, lärarna var kassa, eller en vi hade på slutet var rätt skön, men inte dom andra. Men jag o lollan hade iofs kul iaf, så det blev ändå en lyckad kväll! Favorit stumpan ska till o med börja hänga på våra mattelektioner så vi kommer ses rätt mycket framöver. :)



Önska mig lycka till med franskan, nu kör vi!

peace


puss på dig / maria

    



Hej maria här! Kom på att jag kunde fridis lösenord så jag tänkte logga in och skriva lite. Snart ska jag iväg till skolan vilket betyder träffa min lilla sprade frida. Får se hur mycket hon älskar mig efter bilden jag lagt ut på henne. haha men alla hade sina värsta år i den ålders, sorry fridis! du kan få en hämsk bild på mig också som du får lägga ut,eller kanske!..Men men vill bara säga god margon och hoppas alla får en bra och rolig fredag. Desvärre kommer jag inte att få det när frida får tag på mig men men sånt är livet. ps. ska hälsa från källan moa lundin hahaahahahahah ds.

puss love you fridi/ din favorit marraa :D


                  
 
                                     

HEMMA

mohiihi, gissa vad jag den lilla busungen gjort idag? jo självklart var jag tvungen att planera ut min hämd för kärleksbreven belle och maria delade ut i skolan, så jag gick och satte upp lappar på anslagstavlorna i skolan där det står, Hej jag heter Maria Karlsson och är 17 jordsnurr.Jag går i S2IDC. Jag är jätteintressrad av en romantisk dejt. 0739630868. 
HAHA, vi som först har sovmorgon o allt imorgon sen idrott så dom kommer hänga där minst till typ 12! Maria kommer döda mig.. men vem bryr sig :D Sitter just nu och funderar på om jag ska åka på träningen ikväll som tydligen var jätteviktig att gå på, eftersom våran tränare som kanske ska sluta ska komma dit o prata med oss. Eller om jag ska åka ner på stan och gå med i Röda Korsets ungdomsgrupp. Första mötet är idag o har tänkt att gå med ett tag så får se hur jag gör. Förövrigt har jag stört mycket plugg att göra sen när jag kommer hem, så kommer få fullt upp hur jag än gör!

peace


HOS MARRO



Siiitter bredvid maria nu och försöker få henne att plugga, men icke. maria är omogen som vanligt, önska mig lycka till!

peace

                                                                   


föhiliiivite

HAHA, maria o isabelle är cp ! Gissa vad mina underbara små vänner har gjort liksom? Jo dom har gått runt på skolan o delat ut lappar med mitt nummer som det stog. hej jag heter frida winters och tycker du är skit snygg, dejt?
JÄVLA SKIT UNGAR , haha - iofs ganska rolig grej, men inte när det gäller mig såklart! Hur pinsamt som helst!
Men har förövrigt vart en skön dag, sovmorgon till halv 11, 3 lektioner varav två med film :), sen fotboll i skolan som sög balle som vanligt, sen direkt till vanlig träning, o sen hem. Tänkte sätta mig o plugga lite engelska och samhälle nu, kan ju alltid vara bra! Sen slå en pling till maria så vi kan diskutera vad dom gjort ahahha  ,

peace

RSS 2.0